Tuesday, August 02, 2005

Hotspot and hot websites

I'm now at one of some Bandung hotspots... trying to judge which websites that are hot enough for cybersurfers! I have to finish judging some websites for Bubu Awards by 4th of August which is impossible to do if I had to browse these graphically rich websites from my home slow-painful-byarpet dial-up connection. Thanks to Bandung hotspots, now I can avoid my ears and bottom from being too hot!

For Melly, Rino, and other bloggers who are curious where the Bandung hotspots are located, here is the list (hey, you are Bandungers, you should know better than me! Jalan2 atuh...):
BSM food court (2nd floor), IP all floors, Oh La La Plaza Dago, Gambrinus Cafe, Arar Cafe, QB Bookstore Setiabudhi (ini tebakan Rino), and the Valley Dago.

5 comments:

yulian firdaus said...

eh eh, masih di bandung?
kopdar yuk!
tukar nomer telepon lewat email ya!

dy said...

lho Mer... udah di Bandung lagi, kayak apa ya sekarang? Have a good time!

nurul said...

mbak..coba bikin sketsa dari atas oh la la..hehhe..ruwet ya..gak sebagus di armsterdam :p
aku dukung banget kl kumpulan sketsanya dijadiin buku!! *apa udh ya:)*

pohon cemara said...

Hallo Mer..aku si 'someone' itu..
weekend kemaren aku ke bandung dan sempet nongkrong di istana plasa dan katanya hotspot-nya masih free disana. Udah daftar buat login..ternyata oh ternyata lambreta lamborgini alias lama banget loadingnya...akhirnya aku tutup aja deh gak sabaran... :(

merlyna lim said...

jay: iya, akhirnya kita kopdar juga!
dy: bandung brubbbbah dy...
nurul: ide bagus.. tapi ya itu.. ruwet. dibukuin? hehhe, belom pede..
someone: ternyata dikau toh someone-nya.. ternyata untung2an ya, aku sih lancar2 aja tuh. kayaknya hotspot-nya kurang suka sama dirimu...:P