Sunday, April 17, 2005

no-go-blog

Hapunten, abdi teu tiasa nga-go-blog. Upami teu aya pamengan... langsung wae urang tunangan... eh leupat, maksud abdi, upami teu aya pamengan, se-seratan abdi tiasa di-aos deui di dieu (panginten) sasih Mei. Upami sasih Mei teu aya keneh, ka laut weeee...

Apology. I don't blog recently. I'll be back as soon as I am normal enough to blog. Oh, I mean I am abnormally normal. Oh, no, I mean now I am normal already but I need to be abnormal to blog anyway. Arghhhhh....

Maaf, sudah lama saya tidak bisa meng"go-blog", karena memang sedang tidak bisa. Jadi saya hanya akan meninjau blogs yang di go-blog orang lain. Suatu hari saya akan go-blog lagi.

Droevig. Ik niet blog. Bezoek ik later. Heup, verboden oven de door. Kleine-kleine minder wardeg, hoge veluwe, klop toch. Teuing, lieur, alsjtublief.

(red: jangan dibaca literal ya -- sengaja dikasih keterangan karena ada yang protes kalo bahasa saya kasar, padahal kan lagi main-main....boohooo... disangka kasar)

Friday, April 08, 2005

lieur en jangar

hayang meuli sapatu beureum
kalah manggih sandel swallow
sirah teu benjut panon teu beureum
kuring lieur teu puguh la yauw

keur dahar jengkol di parapatan
dibaledog ku sandel swallow
sirah jangar otak teu jalan
ngeblog teh jadi kararacow

ensekede, april 05